Minuman Kesihatan Malaysia

Antara Khasiat-Khasiat dan Nutrisi Penting Yang Terkandung Dalam CELLMAX

Vitamin

CellMax mengandungi vitamin yang baik dan penting untuk menjaga kesihatan badan kita. Antara vitaminnya ialah Beta Carotene, Choline, B1, B2, B3, B6, B12, Ascorbic Asid, Folic Asid, Pantothenic Acid, Vitamin E & K, Biotin, Niacin, Choline, dan Inositol.

Minerals

Tugas utama mineral utama adalah untuk mengekalkan keseimbangan yang betul air dalam badan. Antara minerals yang terkandung ialah Boron, Calcium, Chromium, Cobalt, Cooper, Chlorine, Germanium, Flourine, Iron, Magnesium, Manganese, Molybdenum...

Asid Amino

Sebahagian besar sel-sel kita, otot dan tisu terdiri daripada asid amino, bermakna mereka menjalankan banyak fungsi badan yang penting, seperti pemberian sel struktur mereka.

Pelbagai Kebaikan CellMax

CellMax merupakan produk penjanaan semula sel!

CellMaxx

Gambar Produk CellMaxx

CellMaxx adalah serbuk minuman berperisa peach yang sedap. Hanya campurkan dengan air dan minum. Cellmaxx menjana stemcell yang berasal dari alga biru hijau (aphanizomenon flos-aquae atau AFA). 
 
Aphanizomenon flos-aquae (AFA) untuk CellMaxx ini hanya terdapat di Tasik Klamath, Oregon, USA.. Sebuah tasik di tanah tinggi yang bersih dan bebas dari pencemaran alam. Tumbuh meliar dan organik.
"Aphanizomenon flos-Aquae (AFA) is the most complete nutritional food on the planet. AFA is a living periodic chart of synergistic bioelements that no human chemical laboratory could ever synthecally duplicate." - Karl J. Abrams, An Author of Algae to the Rescue.
CellMaxx Sebagai Functional Food
Makanan Kesihatan yang menjana stem cell tubuh anda secara semula jadi. Tak perlu makan stem cell epal, anggur, argan oil, placenta dan yang lain-lain. Biarkan tubuh anda sendiri menjana stem cell yang kod DNA memang sama dengan badan anda sendiri. Jadi apa ditunggu lagi? Dapatkan Cellmaxx sekarang.

Cara Pembelian CellMax

1) Daftar sebagai pengguna di laman web ini.
2) Anda 'Add To Cart' produk CellMax.
3) Ikut langkah-langkah pembelian seterusnya.

Harga CellMax : RM 180